top of page

Bewust ZIJN - het niet verliezen in de bescherming van je ego

Ja! In een lichaam bewegend als een dans op aarde. Bewust in aanwezigheid van de ander, de natuur en alle spullen die het leven biedt. Waar gaan we heen hierna? En waar komen we vandaan? Waarom zijn we hier? Dit zijn allemaal vragen die het leven ons op sommige momenten brengt op een presenteerblaadje. Gedachten, emoties, overtuigingen bepalen je antwoorden en je gedragingen. Waarop zijn ze gebaseerd? Op je ervaringen, vormingen, ontwikkelingen en hulsels. Als we ons volledig ontvellen van al die lagen, wat blijft er over? Puur zijn! En wat gebeurt er als je vanuit deze essentie danst door het leven en beweegt? Dan is er geen goed of fout, dan bestaat blijdschap of verdriet in mindere mate.. het niks in bewustzijn is aanwezig. En toch, zijn we mens. Ervaren we emoties; liefde, hartstocht, woede, nijd, verbazing, verleiding en al dat andere. Door ontwikkeling en levenservaring krijgen je tools om bewust te zijn van jouw emoties, overtuigingen en gedragingen. Waar komen ze vandaan en waarom ervaar ik dit? Je raakt bewust van de emotie, dat de emotie een emotie

is. En dat je op ieder moment van je leven de KEUZE HEBT.


Geboren vanuit de Moeder aarde, de biologische reactie van je eerste bloedlijn, het kosmisch licht van het sterrenstel met al haar planeten > NU aanwezig. Vele levens en vormen hiervoor, voor altijd verbonden en in bewustzijn. Niet altijd in het fysieke menselijke; daarom nu in aanwezigheid ontwikkelen en groeien tot het diepste zijn van mens. Dankbaarheid, rust, ruimte en onvoorwaardelijke liefde in een leven vol gelijkmoedigheid. Alles is vergankelijk, maar o zo zuiver in zijn eenvoud. Het menswezen maakt het avontuurlijk, bochtig en uniek in ieders vorm. Uiteindelijk schijnt het licht in jou, in mij en schijnen we samen door de wereld.


De energie waarvan we ons steeds meer bewust worden waar we uit bestaan heeft haar functie en bestaansrecht, als een soort bad waarin we bewegen en voortbewegen. Het vertelt alles over het zijn van mens, de emoties, de trillingen, het natuurlijke en de levens die geleid worden hier op moeder aarde. Zoals lucht ook haar gewicht heeft, nemen wij met ons energetische en stoffelijke-energie ruimte in. Ervaren we, voelen we, kiezen we en bewegen we. Allemaal in essentie gelijke, geen verschil. Puur de schil, de vorm, de ontwikkeling die zorgt voor apartheid. Continu hier bewust in bewegen, laat leven, beleven en geven! Geven in overvloed, door groot mysterie te mogen ervaren, zodat we allemaal dezelfde kant op kunnen varen.


Dankbaar.


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page