top of page

Onze projecten

The Future Planet werkt samen of aan de volgende projecten. Alle projecten dragen bij aan een maatschappij waar mensen en natuur in harmonie met elkaar samenwerken. Van de opzet van grootschalige natuurplaatsen t.b.v. natuurbehoud, tot de organisatie van verschillende retraites waarin mensen ruimte ervaren en kunnen transformeren. Heb je zelf een idee, project of heb hulp nodig bij een bestaand project? Neem gerust contact met ons op. 

Stichting Bosnodig.jpg

Bosnodig

Voedselbos & sociaal-educatieve natuurplaats

Bosnodig is een natuurplaats met sociale en educatieve doeleinde. Een plek waar biodiversiteit wordt gerealiseerd voor de volgende generatie. Door nu actief bij te dragen en kennis over te dragen aan jong & oud. 

Iedereen is welkom en kan meehelpen, ga snel naar:

www.bosnodig.nl

The Future Planet is medeontwikkelaar van het project. 

THE WALK

Internationale beweging ter bescherming van Antarctica 

The Walk is een jaarlijks terugkerend en door het jaar door voortdurende beweging om stappen te verzamelen ten behoeve van het behoudt van de vrije status van het continent Antartica. Het is een internationaal platform dat verbindt, inspireert, informeert en activeert. Beweeg jij mee? Doe mee op 12 december en verzamel jouw stappen:
www.thewalk.nu

The Future Planet is mede ontwikkelaar van dit project. 

Knipsel.JPG

AYE RETREATS

Transformerende retraites in haar meest pure vorm. 

AYE Retreats is geboren vanuit een diep verlangen om een nieuwe aarde te creëren, een aarde waarin er plaats is voor vrede, gelijkheid, samen, compassie, kwetsbaarheid, duurzaamheid en liefde voor alle beings. De retraites biedt men de mogelijkheid om te transformeren tot zijn/haar natuurlijk licht, weer te verbinden met waarom zij hier op aarde zijn. AYE staat voor 'JA' zeggen tegen alles wie en wat je werkelijk bent. 

www.ayeretreats.com

The future Planet is mede-initiatiefnemer en organisator.

NOA-2020

3000KM voettocht door de wildernis van Nieuw-Zeeland

Photo 6.PNG

The Future Planet agenda

bottom of page