top of page

Anouk als jouw coach

Laat je-zelf zien.  Heb je de behoefte om HET aan te pakken? Onder ogen te zien en eindelijk ruimte eraan te geven? Heb je het gevoel dat je al een tijdje als een kip zonder kop rondloopt met vele gedachten in je hoofd, stress in je koppie/lijf en dat de maanden en misschien wel jaren voorbij vliegen zonder het echt te zijn? Weet je niet meer waar je de tijd vandaan moet halen om even helemaal tot je-zelf te komen en wie dat nou eigenlijk is? Ik ondersteun jou vanuit mijn psychologie en transformatie opleidingsachtergrond in het (weer) vinden van jezelf, jouw vrijheid en je leven zoals je het wil leven. Is dit spannend? JA! Gaat het lukken? DUBBEL JA! Ik snap dat het voor vele spannend is, maar ik kan je uit liefde delen dat het je brengt in het leven waar je echt THUIS bent  bij jezelf en de mensen om je heen. 

Aangezien ik de overtuiging heb dat elk gesprek mij ook iets brengt en ik een natuurlijk leven voor iedereen toegankelijk wil maken, vraag ik het eerste gesprek 35 euro incl BTW, waarna we op basis van jouw situatie een passende prijs overeenkomen bij mogelijke vervolgsessies . Uitzondering hierop is:

- een eenmalige transformatie & creatie sessie. Kosten hiervoor zijn: 75 euro

- een team inspiratie sessie voor bedrijven. Prijs op aanvraag en vanaf 150 euro per uur. 

Intake gesprek 

Elke sessie die je bij Anouk boekt start met een gratis intake gesprek waarin we elkaar leren kennen en jij je verhaal kwijt kan. Je kan in dit gesprek delen waar je mee zit, of wat je juist wil realiseren. vanuit het gesprek bekijken we samen welke vervolgstap het beste werkt. Onthoud daarbij - niks moet alles mag! 

Hulp bij Burnout & stress

We leven in een wereld waar we steeds meer willen, steeds mooier willen zijn en steeds succesvoller proberen te worden. We lopen daarin vaak volledig onszelf voorbij zowel op werk als prive gebied. Het resultaat is vaak: vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten, slecht slapen en weinig tijd voor jezelf. Voor je het weet bespeur je allerlei negatieve gedachten over jezelf en nog meer verwachtingen van jezelf.  Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd dat je even op de pauze knop drukt en het nu en hier aankijkt. In een gesprek begeleidt ik jou in het onder ogen zien van je beweegredenen tot bepaald gedrag of bepaalde gedachten en kijken we hoe we die kunnen omzetten naar voor jou dienende vorm van levensinvulling.
Duur sessie: circa 1 uur

Kosten: 50 euro per uur incl. BTW

Hulp bij functioneren hormonen 

De wereld van de hormonen is magisch en tegelijkertijd super gecompliceerd. Hormonen vertellen ons heel veel over hoe we in ons vel zitten. Of we in of uit balans zijn en of we veel of weinig stress ervaren. De hormonen zorgen er namelijk voor dat we op gezond gewicht blijven, dat we ons gelukkig voelen en dat we energie hebben om dingen aan te pakken in het leven. Stressbalans, voeding en lichamelijke beweging zijn essentieel voor het goed laten functioneren van onze hormonen. Merk jij een onbalans in je leven, veel neerslachtigheid en ongewoon gewichtsverlies of -toename. Dan gaan we samen dit aanpakken en omzetten naar meer balans en geluk in je leven. 

Voor vrouwen: ik ben gespecialiseerd bij hormonale disbalans door stress en PCOS. Als ervaringsdeskundige ondersteun ik je graag naar hoe je weer in een gezonde cyclus terecht kan komen. 

Duur sessie: circa 1 uur

Kosten: 60 euro inclusief BTW

Transformatie & Creatie sessie

Dit is een transformerende en zeer prikkelende sessie waarin we jouw dromen werkelijkheid laten worden en de angsten die je onderweg tegenkomt voorgoed gedag kan en mag gaan zeggen. Het is zowel voor dingen die je nu energie kosten in het leven te transformeren in positieve energie, als een sessie waarin we stappen gaan zetten naar datgene wat jij wil van het leven. Deze sessie bestaat bijvoorbeeld uit: een gesprek, creatie focus, stappenplan, (hypno) meditatie, transformatie coaching, lichamelijke blokkade verwijdering & creatieve visualisatie.
Duur sessie: 1,5 - 2 uur

Kosten sessie: € 77 euro incl btw

Hulp bij gezonde levensstijl

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende theorieën voor een gezond levensstijl en dan heb ik het nog niet eens over de verschillende voedingspatronen die worden aangeboden. Ben jij ondertussen helemaal het spoor bijster, maar vind je dat jouw leven wel iets gezonder er uit mag zien? Samen kijken we naar waar de stagnatie zit, wat een gezond leven inhoudt en wat dit voor jou betekent. Vanuit hieruit werken we toe aan een concreet en zeer toegankelijk plan speciaal afgestemd op jouw leven, lichaam en geest.
Duur sessie: circa 1 uur

Kosten: 60 euro incl. BTW

Team inspiratie sessie (bedrijven)

Werk jij in een team of ben je manager van een team waar wel wat meer leven in mag komen? Waar men de kantjes er vanaf lopen, of niet helemaal veilig voelen binnen het bedrijf? Of juist een team waar veel motivatie is, maar hoge werkdruk en veel stress en burn out klachten? Tijdens een transformerende team sessie gaan we met elkaar het gesprek aan op een open en veilige wijze. Een sessie waarin datgene wat door de waan van de dag niet de ruimte kan krijgen de ruimte krijgt en waarin iedereen zich gehoord en veilig voelt. Het is een sessie die zeer transformerend kan zijn voor het overal welbevinden van werknemers en het functioneren van collega's. Per situatie wordt door Anouk een op maat gemaakt programma voor de sessie ontwikkeld en uitgevoerd met mogelijk meerdere (groeps en individuele) sessies als vervolg. 

Duur per sessie: circa 1,5 tot 4 uur

Kosten: neem contact op met Anouk

Ervaringen 

Anoniem, burn-out

In het gesprek met Anouk kon ik helemaal mijzelf zijn en dat was erg prettig. Hierdoor voelde ik de ruimte om de dingen echt aan te kijken en langzaam aan begon ik weer een beetje leven in mij te voelen. 

bottom of page