top of page
Knipselssss.JPG

Ik ben, wie jij bent. 

Ultieme vrijheid is het moment dat je weet:

dat we allemaal hetzelfde zijn

& dat je altijd al bent geweest wat je 
wilt zijn of probeert te behalen. 

Zelf transformatie = naar binnen keren

En de leeuw in de bek kijken en het liefst je hoofd erin steken! 

Springen zonder dat je weet hoe de grond
onder je gaat voelen. 

Het onbekende is het meest magische plekje in het leven. 

  • LinkedIn
  • Instagram

Leven vanuit vrijheid, dat is wat ik doe en graag deel met jou. Afgelopen 5 jaar heb ik mijn leven behoorlijk getransformeerd. Ik heb mij opengesteld voor de wonderen van ons vermogen en de natuur. Waar ik 5 jaar terug nog aardig verdoofd rondliep in een voor de ogen van de maatschappij fantastisch leven, heb ik mij los weten te breken door te luisteren naar de fluisterstem in mijn hart. Ik leef nu echt. 

Diep van binnen weet ik al heel lang dat het leven meer inhoudt dan mooie spullen, een knappe vent en een succesvolle baan. In mijn ontdekkingstocht die al vanaf dat ik puber ben actief gestart is ondervind ik steeds meer waarheid, rust en levensvreugde. Het aannemen van het leven zoals het is brengt een bepaalde rust en ruimte met zich mee waar alles mogelijk is. Waar het leven onbegrensd en vrij is voor iedereen. 

Tijdens mijn werk ondersteun ik jou graag in het vinden van jouw waarheid & vrijheid en hoe je volledig jezelf tot uiting kan brengen in jouw leven. Samen creëren we een veilig en vertrouwde setting waarin jij helemaal kan ontspannen in wie je werkelijk bent en vanuit daaruit jezelf de ruimte kan gunnen om de voor jouw nodige stappen te zetten of keuzes te maken in dit leven hier nu op aarde. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal, ontdekking, behoefte en daarin direct ook dé transformatie. 

Als spiritueel leerling ben ik opgeleid als Tansformatie Coach en begeleid meditaties in Amsterdam-Noord en tijdens retraites. Sinds 3 jaar beoefen en verdiep ik mij fanatiek in de Sjamanistische levens- en geneeswijze en ben ik groot fan van de boeddhistische kijk op het leven.

Contact

Voel je welkom zoals je bent. 

06 - 42 52 15 38

bottom of page