top of page

zo 04 jun

|

Saint-Pierre-du-Chemin

Vrouwen leiderschaps retraite

10 vrouwen, een magische plek in de natuur en onze innerlijke godinnen: dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar jouw ware kern. Ben jij er klaar voor om de kracht van je innerlijke mentor te activeren?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwen leiderschaps retraite
Vrouwen leiderschaps retraite

Tijd en locatie

04 jun 18:00 – 09 jun 11:00

Saint-Pierre-du-Chemin, Le Puy Ardouin, 85120 Saint-Pierre-du-Chemin, Frankrijk

Over het evenement

Tijdens deze zesdaagse reis wissel je sprankelende sessies af met samenzijn met gelijkgestemden en solotijd in de ongerepte natuur. Het mystieke domein met steencirkels, eeuwenoude bomen en krachtplekken brengt je dicht bij jezelf.

Voel je dat je meer uit jezelf en je carrière kunt halen door je vrouwelijke kracht te omarmen?

Je straalt professionaliteit en daadkracht uit terwijl je ook een diepere wijsheid bezit die je te weinig aanboort.

Je hebt behoefte aan een vorm van leiderschap die meer past bij wie je echt bent en waarin je anderen moeiteloos meekrijgt.

Je voelt een diepe roeping en bent altijd aan het leren, groeien, evolueren en investeren in jezelf. Je verlangt naar meer flow, vrijheid en moeiteloosheid.

 VOEL ZELFVERTROUWEN, SENSUALITEIT EN FLOW 

Stel je voor: je wordt wakker op een magisch domein in Zuid-Frankrijk waar we beginnen met ademwerk en een morning practice in de volle natuur. De eeuwenoude bomen, monolithische stenen en inwijdingsplekken geven het landgoed een serene, mystieke sfeer. Je bent dicht bij jezelf. Elke dag kom je meer en meer in contact met je innerlijke mentor en zak je dieper in je vrouwelijke kracht.

Je gaat leven vanuit de wijsheid die je altijd in je had. Vanuit je hart. Vanuit je essentie.

We gebruiken hiervoor de volgende tools:

〰️ Van ego naar IGA (Inner Goddess Activation): je krijgt een unieke tool aangeleerd om bij jezelf en anderen innerlijke wijsheid te activeren.

〰️ Levensveranderende inzichten door plantmedicijn ceremonie.

〰️ Vanuit zachtheid en rust je vrouwelijkheid volledig omarmen.

〰️ Je inspiratie voelen stromen met behulp van een impactvol leiderschapsmodel.

Ben je klaar voor een transformatie?

Voor een toegewijde, diepgaande reis vol avontuur waarin je je meest krachtige, gegronde ware zelf claimt en zo het leven creëert dat voor jou bestemd is?

Je zal ervaren hoe je vanuit verbinding met je inner goddess je weg scherpstelt en eenvoudig de juiste stappen kunt zetten.

Een maancyclus lang

De Women’s Leadership Journey vormt een geheel bestaande uit 2 online cirkels en de zesdaagse reis.

 Online Cirkels Start Inner Goddess 25 mei ’23, 09u00 t.e.m. 12u00 Afronding op 25  juni ’23, 20u00 t.e.m. 22u00 Een zesdaagse in Frankrijk 

Zondagmiddag 4 juni t.e.m. vrijdagochtend 9 juni ’23

 Wie ondersteunt je in jouw journey?  

Nienke Schaeffer en Anja Moortgat zijn twee doorwinterde executive coaches die hebben geleerd om thuis te komen bij zichzelf. In het zusterschap, wanneer vrouwen samenkomen en elkaar steunen, dan bloeien we open en ontstaat er magie.

Nienke is leiderschapscoach en zet zich in voor gelukkige mensen in een gezonde wereld. Ze creëerde het succesvolle leiderschapsprogramma Boost your impact en is co-auteur van het inspirerende boek Impeccable leadership.

Anja is de drijvende kracht achter Curious. Een team van leiderschapstrainers die managers, directieteams en ceo’s begeleiden bij het creëren van magnetisch leiderschap. Ze is auteur van het succesvolle boek Het nieuwe leiden is vrouwelijk.

Samen hebben ze een unieke 5D-aanpak ontwikkeld gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, oeroude wijsheden en ruim 20 jaar ervaring.

Deze Journey brengt jou …

… van ego naar IGA. Inner Goddess Activation: een unieke tool om je innerlijke mentor te activeren. Je leert ook om dit aan anderen door te geven.

de magnetische aantrekkingskracht van Aphrodite die je onweerstaanbaar maakt voor de juiste projecten en partners.

…Een impactvol leiderschapsmodel dat je grip geeft op groepen

… diepe verbinding met je vrouwelijke flow. Zo leid je je bedrijf of team naar de toekomst vanuit vrouwelijke kracht in balans met je masculiene power.

Le Puy Ardouin, Frankrijk

In een prachtige Franse vallei, omringd door magische stenen en eeuwenoude bomen ligt een energetische krachtplek waar Anja en Nienke de 6 dagen van de inner goddess journey faciliteren. Het landgoed (10 hectare) staat garant voor een magische groepsretraite. Ver weg van alle drukte geeft deze plek midden in de prachtige natuur de ruimte om te herkalibreren.

Klik hier voor meer informatie over de locatie.

Je overnacht in de boerderij of in een van de bijzondere accommodaties op het terrein.

Op het domein bevindt er zich een sauna, een natuurlijk dompelbad en een zwembad voor de nodige ontspanning en verzachting. Er is een heerlijke moestuin, overal in de tuin groeien kruiden, aan de muren groeien de druiven en er zijn vele plekjes om je terug te trekken.

Het eten wordt gemaakt door onze Soul voeder, Anouk, die met alle liefde en plezier gezonde creaties op tafel zet. Haar vegetarische gerechten en snacks zullen je de energie geven die je nodig hebt voor jouw Journey.

Reserveer je plek

Schrijf je in of stel je vragen door het contactformulier hiernaast te gebruiken! We kijken uit naar jouw mailtje.

Tickets

  • Vrouwen leiderschaps retraite

    Jouw deelname aan het vrouwelijke leiderschaps traject inclusief 6 daagse retraite reis in Frankrijk.

    Van € 1.990,00 tot € 2.190,00
    • € 1.990,00
    • € 2.190,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page