top of page

vr 05 nov

|

Nieuw Leven

Yoga & Hiking weekend - VOL

Rust, ruimte, beweging en plezier op Texel

Yoga & Hiking weekend - VOL
Yoga & Hiking weekend - VOL

Tijd en locatie

05 nov 2021, 17:00 – 07 nov 2021, 18:00

Nieuw Leven , Kadijksweg 8, Den Burg

Over het evenement

Tijdens deze exclusieve en luxe driedaagse van vrijdag 5 november tot zondag 7 november of maandag 8 november 2021 gaan we je op yoga-, wandel- en culinair niveau in de watten leggen. We ontvangen je op vrijdagmiddag in de mooie villa met gezellige huiskamer. Het houtkacheltje brandt terwijl je kennismaakt met de andere mensen en je geniet van de eerste lekkernijen van onze kok. Heb je speciale (dieet) wensen, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee. 

Nadat je ingecheckt bent in je fijne kamer (bedden kunnen uit elkaar) en misschien al een heerlijke douche genomen hebt in de meest duurzame badkamer van Europa (je verbruikt maar 2 liter, terwijl er 40 liter per minuut uit de douchekop komt!) gaat het unieke programma beginnen. 

Uniek, omdat wij als geen ander, hoofd en lichaam verbinden. Onze holistische aanpak kenmerkt zich door veel te leren, veel te beleven, gezond te eten, te bewegen en helemaal te ontspannen. 

Ruimte voor verdieping en veel aandacht kunnen wij bieden, omdat wij met een kleine groep werken. Uiteraard werken wij alleen met gecertificeerde opleiders en trainers. 

https://www.wandelen-slapen.nl/dt_catalog/yogaweekend/

Deel dit evenement

bottom of page