top of page

vr 27 aug

|

Lekkum

Mindful in Lekkum

Drie dagen Deep Listening, beweging, meditatie, geweldig eten en natuur

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mindful in Lekkum
Mindful in Lekkum

Tijd en locatie

27 aug 2021, 14:00 – 29 aug 2021, 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Onder het thema 'authenticiteit' onderzoeken we in deze kleinschalige retraite wie we eigenlijk zijn als we geen rol spelen. Het is een onderzoek naar de authentieke kracht die in ieder van ons schuilt. Het programma biedt Deep Listening, meditatie, interactie, luisteroefeningen, veel beweging, natuur, gezond voedsel. Ook is er ruimte genoeg voor eigen invulling.

Ons motto voor deze ervaringsgerichte retraite: Ieder mens is van nature zuiver en vol natuurlijke vriendelijkheid. Als we de drukte van alledag loslaten, worden deze kwaliteiten vanzelf voelbaar. Alle ingrediënten van de retraite dragen hieraan bij. Lokatie is het Friese Lekkum, net buiten Leeuwarden. Er zijn één-, twee en driepersoonskamers, ers, sfeervolle ruimtes voor de activiteiten, heerlijke tuin, vlakbij de Dokkumer Ee.

Voor wie?

De retraite is gericht op mensen die hun ervaring met Deep Listening willen verdiepen. Als je die ervaring nog niet hebt, of je ervaringen wat wilt opfrissen, dan kan je voorafgaand aan de retraite meedoen aan wekelijkse Zoom-sessies om vertrouwd te raken met de basistechnieken.  Zoomsessies zijn iedere zondag tot 22 augustus, 10.15 - 11.15.

Team

De retraite wordt gedragen door een gemotiveerd team. Allevier zijn we diep overtuigd van de kracht van Deep Listening en willen we die ervaring graag delen met anderen.

  • Carel Braak - Mindfulness- en Deep Listening-trainer. Meer info over Carel
  • Paula Walta - Choreografe en danser. Zij brengt haar kennis en ervaring in om alles rondom 'belichaming' te onderzoeken en voelbaar te maken. Website van Paula
  • Ingrid Bommer - Wandelcoach, inspirator en samen met Anouk de grote motor achter deze retraite. Site van Ingrid
  • Anouk Bommer - Creatief onderneemster, wereldburger, leeft voor goede voeding en bewust omgaan met deze planeet. Anouk op Linked In

Deel dit evenement

bottom of page