top of page

zo 16 jul

|

Zeerijp

Meditatie en yoga (vrouwen) retraite dag

Heb jij behoefte aan een dag helemaal voor jezelf? Even niks hoeven, maar je helemaal te laten verzorgen door heerlijk eten, een fijn programma met verdieping en rust + ontspanning.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatie en yoga (vrouwen) retraite dag
Meditatie en yoga (vrouwen) retraite dag

Tijd en locatie

16 jul 2023 10:00 – 17:00

Zeerijp, Dijkumerweg 2, 9914 TH Zeerijp, Nederland

Over het evenement

Heb je behoefte om even een dagje rust te hebben? Iets waar je in het leven tegen aan loopt de ruimte te geven en op te lossen? Of zit je in een lastige tijd en voel je je echt niet elke dag energiek en blij? Tijd voor een retraite dag! Voel je welkom met alles wie je bent.

Een dag helemaal voor jou! Esther en ik hebben besloten samen onze krachten te bundelen. Esther werkt al een tijdje als yoga docente en met haar positieve en energieke kijk op het leven begeleidt ze graag mensen dicht tot zichzelf. Anouk organiseert een aantal jaar stilte en transformatie retraites en begeleid veel meditaties. Daarnaast houden we allebei van gezonde voeding maken en eten! Dus tijd om een dag te organiseren waarbij je helemaal welkom bent als je zelf en echt even niks hoeft. Door de oefeningen in de yoga les open jezelf in het moment en dat wat er is. De begeleiding van Esther en de meditaties van Anouk zorgen ervoor dat je even een reset momentje voor jezelf hebt. Dat je mag ontmoeten wat er op dit moment in jouw leven speelt en veel aandacht krijgt. Tijdens deze retraite focussen we op veel rust en ontspanning en daardoor de mogelijkheid om helemaal te ontdekken wie nou eigenlijk echt bent en wat je ten diepste wil doen in het leven. Een zachte en veilige begeleiding die je thuis brengt bij jezelf. Wees welkom

Het programma: 

09:30 uur inloop

10:00 uur opening met meditatie

11:00 uur yoga sessie met klankschalen

12:00 uur gezonde lunch

13:00 uur stilte wandeling

14:30 uur thee pauze met gezonde snack

15:00 uur meditatie + creatieve manifestatie

16:00 uur afsluiting in groep

Aanmelden kan via een mailtje aan: estherdegreef@gmail.com of natuurlijkondernemenanouk@gmail.com

Tickets

  • Dag retraite 'Welkom thuis'

    Een ontspannen dag helemaal voor jou!

    € 88,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page