top of page

do 30 dec

|

Schagen

Eindejaars 1-Daagse met AYE Retreats

De jaarwisseling is en blijft een tijd van stilstaan bij het instappen van een nieuw jaar. Helemaal in deze tijd waarin we leven is het belangrijk om ten allen tijden verbonden te blijven met ons innerlijk zijn. Dat is daadwerkelijk ook wat de natuur van ons vraagt. Tijdens deze retraite gaan we...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Eindejaars 1-Daagse met AYE Retreats
Eindejaars 1-Daagse met AYE Retreats

Tijd en locatie

30 dec 2021 09:00 – 17:00

Schagen, Zijperweg 9, 1742 NE Schagen, Nederland

Over het evenement

De jaarwisseling is en blijft een tijd van even stil staan bij het instappen van een nieuw jaar. Helemaal in deze tijd waarin we nu leven is het belangrijk om ten allen tijden verbonden te blijven met ons innerlijk zijn. Dat is daadwerkelijk ook wat de natuur van ons vraagt. Leven volgens ons meest authentieke zelf. De hectiek van de dag en onze agenda’s maken dit vaak een uitdaging. Tijdens deze retraite gaan we her-inneren en contact maken met onze innerlijke bron van zijn om met meer rust en ruimte het nieuwe jaar in te stappen.

Wil jij ervaren dat niets je in het leven je ontbreekt? En wil je het nieuwe jaar met nieuwe energie en inspiratie beginnen? Verwen jezelf dan met deze 1daagse retraite waarbij Anouk je de tools biedt om weer even helemaal op te laden. Middels fijne yoga, meditatie en verscheidene inspirerende bewustzijns oefeningen zal je ruime creeëren voor je diepere waarheid waar vanuit je o zo graag wil leven. Deze dag is echt perfect voor diegene die willen kennismaken met wat yoga en meditatie kan bijdrage in zijn/haar leven en vanuit een dieper weten ervaren dat het nu de tijd is om de stap te zetten richting een vrijer en plezieriger leven.

Over Anke 

"In mijn lessen breng ik een natuurlijke stilte en een zachte aanwezigheid, zodat je alle ruimte voelt om niet op mij te hoeven letten, maar alle aandacht heerlijk in je eigen lichaam kunt laten zinken. Hier vind je het zelfhelende vermogen van het lichaam, je innerlijk weten en jouw eigen unieke grenzen. Met alle liefde herinner ik je er aan dat alles waar je naar verlangt, in jou aanwezig is. Ga mee op ontdekkingsreis en raak verwonderd door de eindeloze dieptes van je lichaam en ziel. Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je de eerste keer aan yoga gaat doen. Voel je welkom!"

Meer over Anke: www.ankejabroer.com

Over Anouk

Anouk leidde een voor de buitenwereld volmaakt leven maar ervaarde dat er iets anders in haar zat wat geleefd wilde worden. Door een hormonale disbalans en ingrijpende levensgebeurtenissen besloot Anouk te gaan luisteren naar de stem in haar hart. In contact met verschillende (spirituele) leraren en met de natuur, tijdens een 3000KM lange voettocht, ondervond Anouk haar innerlijk licht en ondervond ze aan den lijve het zelfgenezend vermogen van de mens. Het is haar missie anderen te verbinden met hun natuurlijk zijn, waardoor genezing kan plaatsvinden. Dit doet zij door begeleiding van persoonlijke transformatie en via voedingsadvies/catering. 

You are, and know everything what you need to be or know - just trust.   Anouk Bommer

Programma:

09:00 uur -  Ontvangst met koffie/thee

09:30 uur -  Yin Yoga (1,5 uur)

11:00 uur -  Thee pauze

11:15 uur -  Bewustzijnscirkel

12:00 uur -  Gezonde lunch

13:00 uur -  Wandeling in stilte of begeleidde wandeling

14:30 uur -  Thee pauze

14:45 uur -  Yoga Nidra (45 min)

15:45 uur -  Sharing Circle en afsluiting

Locatie: YPHS Huis in Schagen (Yoga, Pilates & Health)

Datum: woensdag 30 december

Kosten: 80,- inclusief alle porgamma onderdelen, lunch en drankjes

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link: https://www.ayeretreats.com/reserveren

Na je aanmelding ontvang je een boekingsbevestiging met factuur. Waarin je verzocht wordt deze voorafgaand aan het evenement te betalen. Vlak voor het evenement ontvang je meer informatie en eventuele vragen. 

Deel dit evenement

bottom of page